Minden ami preciziós öntés!
A Plasmaterm mint magántulajdonban bejezett részvénytársaság 1993 tól folytatja a közel három évtizedes munkáját annak a kutatóintézetnek, melynek feladata a precizós öntés és a felületkezelés fejlesztése volt, a finommechanikai ipar számára.
Szolgáltatásaink az alábbi tartományokat érintik:
Finomöntvények gyártása viasz modeles technológiával
Plazma nitridálás és nitrokarburálás
Anyagvizsgálat
Szolgáltatásaink az alábbi tartományokat érintik:
Finomöntvények gyártása viasz modeles technológiával
Plazma nitridálás és nitrokarburálás
Anyagvizsgálat
A siker kulcsa az innováció
A Plasmaterm jelentős tapasztalattal rendelkezik a hőkezelés és felületkezelés kérdéseiben is. A 3o év tapasztalataira alapozva széleskörű konzultációt biztosítunk, valamint plazma nitridálás és nitrokarburálás szakszerű kivitelezését vállaljuk.
Innovation Plasmaterm
Kutatás – fejlesztés
A Plasmaterm sajátos, nem tipikus KKV, tulajdonképpen egy “interface”a tudomány és az üzlet között, mivel rendelkezünk mindazon eszközökkel és tudással, amely lehetővé teszi, hogy a kutatás-fejlesztés eredményeivel továbblépve a terméket is felkínálhassuk.
Első a minőség!
Kiváló minőségű öntött darabokat szállítunk a megrendelő műszaki dokumentációja alapján (hőkezelt vagy kezeletlen állapotban). A szabvány szerinti anyagvizsgálat, vagy a megrendelő igényei szerint kifejleszett, különleges vizsgálatok szintén részét képezik ajánlatunknak.
Innovation Plasmaterm
A cég munkatársainak és diákoknak szakmai képzési programokat szervezünk
Továbbképzési gyakorlatokat témajának kiválasztása igen nagy figyelemmel történik és részvételre lehetőséget adunk azon diákoknak is, akik többet szeretnének megtanulni a tevékenységünkről. Ezen tevékenységeket a cég megfelelően kialakított termeiben végezzük.
Heti rendszerességgel szervezünk workshopokat
Workshop tevékenységek különboző témákkal. A helyi egyetemekkel együttműködve a diákok részére sajátos képzéseket szervezünk, bekapcsolódva a duális rendszerbe is.
Képzések a cég székhelyén
Heti rendszerességgel szervezünk megbeszéléseket különböző -a cég szempontjából érdekes- témákban, bevonva meghívott előadókat is.