Turnăm piesele concepute de dvs.!
Plasmaterm a fost inregistrat drept societate privată în 1993 continuind experiența de aproape trei decenii a predecesorului său, un centru de cercetări în domeniul turnării de precizie cu modele fuzibile și al tratamentelor de suprafață pentru industria de mecanică fină.
Oferta noastră:
Turnare de precizie cu modele fuzibile
Nitrurare și nitrocarburare în plasma
Incercări de material
Oferta noastră:
Turnare de precizie cu modele fuzibile
Nitrurare și nitrocarburare în plasma
Incercări de material
Inovare
Plasmaterm este specializat și în domeniul tratamentelor termice și de procesarea suprafețelor. Bazat pe o experiență de peste 30 ani în domeniu, societatea oferă a gamă largă de servicii de execuție de tratamente de nitrurare și nitrocarburare în plazmă și de consultanță în domeniu.
Innovation Plasmaterm
Cercetare – dezvoltare
Plasmaterm este un IMM atipic, o interfață intre știință și afacere, deoarece executăm activități de cercetare/dezvoltare, dar facem un pas mai departe. Avem instrumentele și cunostințele necesare să oferim și produse de valoare.
Calitatea inainte de toate!
Se pot livra piese turnate de inaltă calitate executate pe baza documentației clienților (cu sau fără tratament termic). Incercările de rezistență, dar și incercări specifice solicitate de clienți formează parte din ofertă.
Innovation Plasmaterm
Programe de perfecționare pentru personalul propriu și pentru studenți.
Programe de perfecționare pentru pesonalul propriu de specialitate în diferite domenii de interes sunt organizate cu deosebită grijă și ele pot fi extinse și pentru studenți, care vor să invețe mai mult în domeniul specific de activitate. Aceste traininguri si cursuri sunt organizate în incintă.
Se organizează wokshopuri săptămânale
Cu diferite subiecte de interes. Pe baza unei colaborări susținute cu universitățile locale se organizează cursuri speciale de formare pentru studenți. Plasmaterm s-a angrenat in sistemul dual de formare.
Cursuri în incintă proprie
Se organizează sedințe special săptămânale acoperind diferite subiecte de interes,- apeland și la conribuția specialiștilor invitați- în scopul imbunătățirii nivelului profesional al personalului calificat.