Image Header Info

S.C. PLASMATERM S.A.

office@plasmaterm.ro

From the Blog

Lemezmegmunkálás

Lemezmegmunkálás

Vállalatunk lemezmegmunkálással is foglalkozik. Tapasztalt szakembereinknek köszönhetően vállalunk darabolást, stancolást, mélyhúzást és egyébb lemezmegmunkálásokat. CNC vezérlésű darabolónkal, nem jelent gondot a 3-5mm-es darabok felvágása sem. Nagyteljesítményű préseinkkel akár 2.5mm-es rozsdamentes acéllemezek megmunkálása sem okoz gondot.

Az új generáció

Az új generáció

Bemutatjuk fiatal mérnök csapatunkat, akik minden nap igyekszenek lépést tartani az ipar trendjeivel. A vállalatunk fontosnak tartja a fiatal generáció által képviselt rugalmasságot. Az általuk képviselt, friss fiatalos lelkesedés áthatja munkánkat és a termelékenység növekedése mellett egy barátságos, családias környezet jellemzi munkanapjainkat. Emellett tárt karokkal várjuk a tapasztalt mérnök kollégákat, akik csatlakozni akarnak csapatunkhoz. Főleg [...]
Minőségbiztosítási képesítések

Minőségbiztosítási képesítések

Cégünk ismét megszerezte a minőségbiztosítási képesítését. Az acélok és szürkeöntvények precíziós öntése, plazma hőkezelés, öntött darabok megmunkálása, a biztonsági ajtózárak alkatrészeinek stancolása és azoknak összeszerelése megfelel az ISO-9001:2015 szabványnak. Továbbá tanusítvánnyal rendelkezünk az Aberlink Axiom Too koordináta-mérőgépünkhöz.

Precíziós öntés / Öntöde

Precíziós öntés / Öntöde

A tűz ereje, a dolgozók professzionalizmusával és a legújabb technológiákkal kombinálva átalakítja a nyers fémet bármilyen olyan alkatrésszé, amelyre az iparnak, megrendelőnek szüksége van.

DemoMetal 2020

DemoMetal 2020

Részt vettünk a DemoMetal Virtual 2020-on, az ipar ezen ágának nívós képviselőivel együtt. A DemoMetal Virtual 2020 a világjárvány miatt online formában zajlott, ami számunkra is egy új kihívás és jó tapasztalatszerzési lehetőség volt.

Olvadt fém

Olvadt fém

A hőmérséklet az egyik legkritikusabb paraméter, amely befolyásolja az öntvények végső minőségét, szilárdságát és müködési tulajdonságait. A túl forró olvadt fém károsítja a homokformákat. A túl alacsony hőmérséklet alacsony folyékonyságot eredményez. A különösen összetett és vékony falú öntött fém alkatrészek pontosan szabályozott öntési hőmérsékletet igényelnek. Ezért nagyon fontos a paraméterek szigorú betartása – ez pedig […]

Kerámia héjak

Kerámia héjak

A kerámia héjakat a viasz eltávolítása után kiégetik. A hőmérsékletüknek el kell érnie körülbelül 1100 Celsius fokot, mielőtt az olvadt fémet beléjük öntenék.